Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

HIP
03-09-2020
Het HIP (Historisch Inloop Punt) gaat weer open.
Vanaf donderdag 3 september bent u iedere donderdagmorgen welkom in de Bibliotheek Leerdam, van 10.00 – 12.00 uur.
Martin den Dunnen en Herman Tweeboom van onze werkgroep Beeldbeheer zitten dan klaar om uw oude foto’s in ontvangst te nemen, zodat deze kunnen worden toegevoegd aan de Beeldbank. En we zijn vooral altijd benieuwd naar de verhalen bij de foto’s.

Rabo ClubSupport
5 t/m 25-10-2020

Wij doen mee met Rabo Clubsupport! Kunnen wij op uw stem rekenen?
Rabobank Lek en Merwede draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij in 2020 weer een groot bedrag beschikbaar met Rabo Clubsupport. Veel clubs doen mee.
Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen.

Hier hebben we uw hulp bij nodig!
Bent u lid van Rabobank Lek en Merwede? Stem dan van 5 t/m 25 oktober op onze vereniging.
Dit kan in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Alle Rabobankleden mogen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club.
Doe mee en stem op ons!
Elke stem is geld waard.

Publicatie
11-11-2020
Deel 20 in de Historische Reeks Leerdam verschijnt: “Leerdam uitgebreid, 140 jaar stadsuitbreiding“.

Jubileum
17-11-2020
Onze vereniging bestaat 40 jaar.